Är det så att det är Tisdag imorgon?

Jag har kommit på att det finns 2 olika Amandor. Det finns pensionärs-Amanda och sedan dagis-Amanda.
Nu har Dagis-Amanda kommit fram. Vet ni varför? För att julkalendern börjar imorgon! :D Det är ju så mysigt och kul! Det blir ju inte precis sämre när det handlar om SuperSnällaSilverSara och StålHenrik! :D

Annars, har jag pluggat på matteprovet i typ en och en halv timme. Det känns i hjärnan ska jag be att få tala om. Och min kära franska.
Men vill ni veta en rolig sak? Birgitta (franskaläraren) har lite svårt att få pli i sjuornas franskagrupp, så hon ville att vi skulle prata lite med dem om hur man ska vara på franskalektionerna. Höhö... Detta kommer bli superkul! Men varken Frida eller Josefine ville prata med dem, så jag får väl sköta snacket. Eller Rebecca hjälper nog till skulle jag tro också! :D

Linnéa har även kommit på att människorna på våran skola tycker att vi är riktigt konstiga. Och jag måste nog hålla med om hennes hypotes. Jag menar vi är verkligen oss själva, hela tiden! Men jag tycker bara det är bra, eftersom människor som låtsas är så himla tråkiga! Så till alla männsiskor där ute, Var er själva!

Peace Out!  /Amanda

Godmorgon! :D

Jag har hittat världens bästa sida. Den kopierar Kissies inlägg, och sedan lägger hon in dem på hennes egna blogg. Alltså slipper vi gå in på Kissies blogg, även fast vi vill läsa hennes inlägg! Superbra! :D
Sidan finns här!

Peace Out!  /Amanda

Detta fält måste fyllas i, förstår ni.

Jag sitter här och funderar på vad jag ska ta på mig imorgon. Jeans eller tajts? Jag känner nog för svarta kläder imorgon men med kanske lite röda naglar.

Nu har jag tänkt lite här också. Demi, Miley och Selena är ju tre tjejer som har en nästan likadan karriär. Men dem är ändå så olika. Själv tycker jag att Demi är bäst av dem på att sjunga. Lägg märke till att jag är ett stort fan av Miley. Ändå tycker jag Demi är bättre på att sjunga än henne. Men Miley är en mycket bättre skådespelerska och mer musikalisk än Demi. Och Selena vet jag inte riktigt vart hon ligger på min lista. Hon är helt enklet inte så jättebegåvad kankse.
Ja, kortfattat menar jag att Demi är sjukt bra på att sjunga. Men Miley är en bättre skådespelerska än henne.



Peace Out!  /Amanda

PS, jag kan redan varna er nu att det inte kommer bli många inlägg av mig nästa vecka. Vi har massor i skolan!


Fireflies

Ett litet klipp på en mkt begåvad tjej som sjunger :)

Passa på att kolla killar, hon är väldigt söt med! ;D

 

Varma kramar Linnéa♥


Ååh, Amanda känner doften av champinjoner!

Hej! :D

Vi ber om ursäkt för att ingen bloggade igår. Eller jag gör det i alla fall, men jag tror Linnéa gör det också. Jag vet i för sig inte om Evelina fortfarande bloggar här eller om hon bloggar på sin andra blogg. Kan vi få ett besked om det tack? :D

För övrigt har duktiga Amanda räknat matte i en timme idag. Ja, på en lördag. Men jag hade tyvärr inget val, eftersom om jag inte skulle ha gjort det skulle jag inte få godkänt på provet på onsdag. Blä på matte!

Och Linnéa, jag kom ju på att ingen av oss klarade "Operation röra du vet vem". Men vi försöker igen på måndag, tycker jag! :D

Peace Out!  /Amanda

 


Fredag är det imorgon, och Amanda är på superhumör!

Jag sitter här med världens hicka, det är superjobbigt!

Såg att Mitt i Naturen är ikväll. Nämen, har Pensionärs-Amanda kommit fram igen? Henne gillar vi ju eller hur? Den trevliga unga mannen i Nicklas Mat är ju verkligen en liten läckerbit... Haha, nej nu skojar jag lite. Okej, det var inte roligt. Till och med jag fattar det. Haha! :D

Peace Out!  /Amanda

Please, Remember December.

Haloj!

Herre Jesus Kristus vad denna vecka har gått fort, det är ju redan Fredag imorgon! :D Det tackar vi för. Men en sak vi inte tackar för är dem dumma människor som skickar posten. Jag beställde faktsiskt mitt Sing Star för över 1 månad sedan! Och jag vill ha det nu.

Har inte så mycket mer att skriva just nu. Jag ska läsa lite i SO-boken och sedan lite engelska. Sedan gott folk, så ska jag blogga igen.

Peace Out!  /Amanda


Jeansskjorta imorgon får det bli!

Bonjour!

Idag hade vi studiedag vilket var väldigt skönt. Jag skulle gärna ha det imorgon med men det går inte för sig. Haha! :D
Dagen har jag tillbringat med Frida, vi hade superkul som vi brukar. Vi spelade Twister, haha! Jag vann nästan faktiskt. Det kan man inte tro eftersom jag är inte alls vig.

Och nu till Gud där uppe, detta är till dig! Kan du inte göra så att mitt Sing Star kommer imorgon? Snälla? :D

Peace Out!  /Amanda


24 november

Hej!

Vi skulle vara tacksamma om ni som kommenterar vänligen skriver erat namn. Lite tråkligt att få en negativkommentar utan att veta vad ni heter.

Peace Out!  /Amanda

Haha, såg just att på IP adressen att det var Evelina som hade kommenterat. :D

Hallå?

Hajsan! Nu är det Linnéa som bloggar... Alla har typ tjatat på mig att jag ska blogga så nu gör jag det! Ok "alla" och "tjata" kanske är fel ord men ni fattar..

Jag har inte bloggat för jag inte haft något att blogga om och det har jag inte nu heller men jag gör det bara för att fok ska sluta klaga!

Men nu ska jag laga mat till "hela familjen".. Om man kan kalla det så, det är ju bara mamma, Adam och jag men endå.. :S

HAHA! Jag måste vara det sämsta bloggaren evar!

Bara för att liva upp detta inlägg så får ni en bra låt :)
Ett tips till Amanda är att inte lyssna på denna lår för jag vet att hon inte gillar denna...

Nu kommer det säkert komma kommentarer som säger att jag inte gillar den utan bara tror att jag typ vill gilla den, men jag gillar faktiskt hård rock :)





Varma kramar Linnéa♥

Ps, kommer mer inlägg när jag har något att blogga om. LOVAR!

Studiedag imorgon!

Åh, en sådan här vecka behövs ibland. Alltså att bara gå 3 dagar i skolan. Så vi har nästan inga läxor, mycket bra! :D

Jag tänkte titta på några avsnitt på Bones nu. Min favoritserie! :D

Peace Out!  /Amanda

PS, Imorgon ser ni mig i Östgötatidningen! Haha!

En hälsning till Amanda..

Jag va in nyss och fixade till  det där felet, så nu ska de vara bra:)
Hare bra pårej!:)

/Danne

Move Along.

Frida har hittat vårat bands nästa hitlåt, och så är det bara! Jag älskar den. Och det bästa med den är att alla i bandet kommer att gilla den, det tror jag i alla fall. Den har lite Linnéa i sig, definitivt Frida i sig, kanske inte så mycket Evelina, men vad vet jag? Och speciellt mycket Amanda i sig. 

Peace Out!  /Amanda

Lite läskigt.

Hahahaha!

Såg denna bild på en blogg. Superkul är det, men lite läskigt. Titta på den röda pricken i ca 30 sekunder, titta sedan på en vit väg. Haha! :D



Peace Out!  /Amanda

F is for friends who do stuff together.

Haha, jag vet att jag nästan dissade New Moon och Twilight i ett inlägg förrut. Men jag såg nyss New Moon på någon bra sida, och jag älskade den. Så vacker. Haha! :D

Och jag kan inte sluta med att lyssna på Remember December med Demi Lovato. Egentligen borde jag ju lyssna på Miley nu när hon fyller år och allt, eller hur?




Peace Out!  /Amanda


Grattis Miley!

Godmorgon! :D

Idag gott folk är det en alldeles speciell dag eftersom Miley fyller 17 år! Det tänker jag fira med att lägga ut extra mycket bilder på henne. Haha! :D





Peace Out!  /Amanda


Twilight, New Moon?

Det jag inte riktigt gillar med Twilight och New Moon är att det har blivit så mycket fjortisar som gillar filmerna. Missförstå mig inte, men jag menar, visst känns det inte lika roligt nu? Jag har läst på några bloggar att när dem har varit på New Moon är det tjejer som har tagit med sig skyltar där det står I LOVE EDWARD. Men ärligt? Vilka normala tjejer gör det på en bio?

Jag tror nog allt att jag väntar tills filmen kommer på DVD och ser den.


Varför inte bara hålla sig till böckerna?

Jag kan faktiskt vara ganska smart ibland!

Haha!

Jag fick anonyma kommentarer på ett inlägg. Dem var inte taskiga eller någon sånt utan bara sa vad de tyckte. Men lite korkade var dem. Man kan ju se IP adressen, och det visades att kommentarerna kom från samma person. Ja, vi hoppas att den har bättre lycka nästa gång och inte blir avslöjad. Haha!


Peace Out!  /Amanda


Och eftersom jag vet att personen som skrev kommentaren troligtsvis läser bloggen så tänkte jag säga. - Jag säger alltid vad jag tycker, men det där inlägget sårade vissa. Så jag tog bort det, även om inlägget inte var någon taskigt.

I wanna get back with you.

Detta har varit en bra söndag. Började dagen med scones till frukost, sedan en promenad med mormor och morfar i 1 timme, åt lunch och lite godis, höhö... Och jag har städat mitt rum, satt upp adventsljusstakarna och lyssnat på musik. En väldigt mysig dag med andra ord. Har även letat upp boken Besök från andra sidan som jag tänkte läsa senare. Kanske inte en så intressant bok för vissa. Men för mig är den det, eftersom jag verkligen tror att man fortsätter att leva efter döden, och att vissa ser alla döda.

Idag är Bones klockan 20.00 på tv3. Wihoo! Amanda ♥ Bones.

Peace Out!  /Amanda


Ugly Betty är nu om ni undrar.

Ja, ibland undrar man ju om det är bara jag som skriver på denna blogg. Men nej, faktiskt är det två till roliga tjejer som skriver här. De bara skriver mycket mer sällan än vad jag gör. Haha! :D

Annars har jag och mamma satt upp adventljusstakarna idag. Haha, vi är först på gatan! Men det är ju så mysigt. Jag ska nog ta en kladdkakebit som blev över sedan vi fikade med mormor och morfar.

Peace Out!  /Amanda


Hej!

Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde igår. Jag hade en sådan huvudvärk att jag mådde illa, jag hade så mycket feber att ena stunden rann svetten från mig (bokstavligt) till att jag frös så mycket att jag fick ligga under täcket, varje gång jag reste mig kändes det som jag skulle ramla ihop, jag sov halva dagen och kunde ändå somna på kvällen klockan 21.00. Jag var alltså riktigt sjuk. Och vet ni varför? För jag tog den dumma sprutan mot svininfluensan. Igår hatade jag den sprutan. Men idag mår jag prima. Förrutom lite huvudvärk.

Imorgon fyller Miley 17! Jag hoppas mitt Sing Star kommer så jag kan fira med att sjunga lite Mileylåtar. Haha! :D

Lyssnar på Remember December nu med Demi Lovato. Superbra låt! Kanske en låt vi kan spela med bandet?

Peace Out!  /Amanda


Aj.

Aj! Aw maan, var min arm gör ont just nu. Jag tog svininfluensavaccinet idag. Jag kände ingenting för ca 1 och 1 halv timme sedan. Men nu gör det riktigt ont!

Imorgon är det Öppet Hus i skolan och jag längtar! Det ska bli så kul att vara vara på Franskan hela tiden och prata med massa människor. Haha! :D Vi kommer verkligen ha det finaste rummer, jag menar vi har levande ljus, adventsljusstakar, dukar, godis, pepparkakor, mm.

Och vet ni? Jag var 2 poäng från MVG på So provet! Förklarar mer senare min arm orkar inte mer nu!

Peace Out!  /Amanda

This is the Potential Break-up song. Our album need just one.

Halloj! :D

Det var ju nästan mörkt när jag gick hem från skolan 15.30. (Okej, inte riktigt nästan mörkt. Men det började i alla fall bli mörkt.) Dagens bästa lektion var Hemkunskapen. Båda två. Haha, jag älskar de fina sjalarna vi får ha på huvudet! :D Vi blir så gulliga.

Imorgon ska vi äntligen få vaccination mot svininfluensan. Men mamma sa att den inte börjar funka förrän om 1-2 veckor efter. Det var ju lite dåligt. Men glad är jag i alla fall att vi ska ta den. Jag skulle faktiskt känna mig lite skyldig om jag inte tog den. Jag menar tänk om man smittar ner något litet barn som inte får ta sprutan. Och sedan blir det barnet jättesjukt. Usch. Man väljer ju som sagt själv hur man vill göra. Och det är ju tur det! :D

Lyssnar på Get Back med Demi Lovato nu. Och jag undrar när mitt Sing Star kommer. Jag börjar tröttna på att vänta.

Nu ska jag skicka in ett dagens ris till Corren. Haha, jag måste ju få mina åsikter hörda! :D

Peace Out!  /Amanda


Godmorgon.

Igår när vi spelade med bandet gick det lite sådär. Jag tror faktiskt inte vi kan spela på Lördag, det känns inte så i alla fall.

Ganska skön dag idag. 3 lektioner på förmiddagen och sedan 2 hemkunskapslektioner efter lunch. Har inte någonting mer att skriva nu. Men lite bilder på Miley kan ni få. Haha! :D







Peace Out!  /Amanda

091118

Jag är inte alls på ett bra humör just nu. Jag tror det är för jag har sovit ganska dåligt inatt, eftersom Anton pratar i sömnen. Eller nej, han skriker i sömnen... Haha! :D

Annars läser jag lite bloggar nu. Amanda ♥ Bloggar. Haha... Jag är trött, väldigt trött.

Peace Out! /Amanda

Hej alla blogghatare!

Hej!

Nu har jag faktiskt klippt lugg. Och jag tycker att det blev supergulligt. Haha! :D Så skönt att inte se ut som alla andra tycker jag.

Och jag ber om ursäkt om jag har skrivit någonting som tydligen sårade vissa. Men som sagt i Sverige har vi yttrande och tryckfrihetslagen, vilken att betyder att man får skriva och utrycka sig hur man vill. Och det jag skrev för 1 månad sen, det tycket jag ju inte nu. Okej? :D

Peace Out!  /Amanda

I´m confident, but I still have my moments...

Hej igen!

Läste just på Linnéas snyggings twitter att Ashton Kutsher hade twittrat om hans film. Det är häftigt! Jag vet att Linnéa inte vill nämna hans namn, så därför gör inte jag det heller. Ni kankse inte förstår nu. Så det var lite onödigt att skriva detta. Haha! :D

Imorgon övar vi med bandet. Och om det går bra så är det planerat (typ) att vi ska spela på våran skolas öppet hus på lördag. Visst blir det bra Linnéa? Vi får ju ha papper också såklart! :D

Peace Out!  /Amanda


17 november.

Hej!

Ska alldeles strax börja med läxorna. Tänkte bara blogga lite först.

Imorgon ska jag klippa mig, jag är jättetrött på mitt hår! Jag har länge funderat på att klippa en hel lugg. Ni vet, en lång, lite halvtjock lugg. Det är så fint! Så, det har jag bestämt mig för. Lugg ska det bli! :D Skönt att förändras lite.

Skolan idag har varit som vanligt, jag har varit glad, arg, ledsen och åter glad igen. Eller okej, det kanske inte var som vanligt. Jag brukar oftast inte vara särsklit ledsen. När jag tänker efter var jag nog inte ledsen utan bara så himla arg.
Jag är glad över att jag har Jonas som klassföreståndare. Han är så bra, förstående och snäll! :D

Peace Out!  /Amanda

Bara 1 månad kvar... :D

Salut tout le monde!

Wihoo! 3 inlägg på typ en halvtimme! :D

Nu ska jag i alla fall öva lite på franskan. Matten började jag med, men jag fattade ingenting så jag gör resten imorgon på klassföreståndartiden.

Peace Out!  /Amanda

Une lettre. Typ... :D

Ja, nu ska jag skriva ett riktigt inlägg. Jag tänkte skriva av mig lite.

Jag tog bort detta, eftersom vissa tydligen blev sårade. Snällt va? :D

Peace Out!  /Amanda


voyage

Hej!

Måste bara skriva att inlägget  under var ifrån Evelina inte från mig! Det kan lika gärna vara Linnéa men jag tror mycket mer att det är Evelina.

Jag vill ju inte ta bort inlägget, men ärligt? Du fick dåligt på P.O.D.B eller hur? Och det är ju inte bara Jonas fel. Eller hur?

Detta inlägg var bara en gissning om vem som skrev det och vad hon menade. Okej?

Peace Out!  /Amanda

PS, Sprit är inte bra!

hehe kul i jul med sprit

hej jag hatar jonas just nu bara så mni vet :D



:D:D:D:D:D:D
/Evelina

091116

Godmorgon!

Ännu en ny måndag och jag ska till en svininfluenasmittad skola. Kul va? Jag tror det är bäst att jag tar handsprit efter varje lektion. Det känns bäst så!

Annars funderar jag på att smsa Frida och fråga om hon vill komma hit. Men egentligen borde jag komma till henne. Men det regnar ju ute. Det är ju samma sak för Frida egentligen... Haha! :D

Har inte så mycket mer att skriva om nu.

Jag är en stjärna - Jag är glad!
 

Peace Out!  /Amanda

PS, Frida blir det, så inga mer inlägg blir det av mig nu på morgonen! Men kanske Linnéa?

Nej!

Svininfluensan har kommit till våran skola och jag har inte mer att säga än HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, det var typ det.

Peace Out!  /Amanda


Fredag.

Åh, alltid lika kul att läsa Linnéas inlägg! Haha! :)

Vi hade So-prov idag, om politik. Det gick superbra! Annars var dagen i skolan ganska bra.
Dagens bästa lektion- Matte. Va!?, tänkte säkert ni just nu. Men saken var den att vi hade världens bästa lärare Jonas som lärare eftersom våran mattelärare är sjuk. Vilket betyder att Frida och jag fick sitta vid datorn! :D
Dagens sämsta lektion- Svenskan. Jag tycker inte svenskan är tråkig egentligen. Det är bara vissa killar som gör att man längtar förskräckligt mycket till helgen. Och nu är det helg! :) Tur i alla fall att vi har Jonas den lektionen. Jag gillar verkligen Jonas, han är bäst!

Peace Out!  /Amanda


Freaky Friday!

Jag är ledsen att jag inte bloggar så mkt men jag pluggar och när jag väl sitter framför datorn så har jag som en liten serie som jag tar.

Innan jag börjar så ska jag bara berätta lite.. Jag har hört att kissie,dessie och paow inte tycker att man ska skriva namnet på den som man gillar, inte för att jag bryr mig men jag tänkte försöka göra en liten rolig sak av det.. Det kanske inte blir så roligt men endå... Jo jag gillar en kille men eftersom jag inte kan skriva hans namn så får jag komma på ett liten smeknamn till honom och eftersom han är den mest underbara, supersöta, gulliga, perfekta, smarta, roliga, fina, romantiska, galen, konstigt söt, bäst så tänkte jag kalla honom mr. Usgpsrfrgkb. :)

Ja alla fall tillbaka till min lilla serie... Jag börjar med att kolla på mr. Usgpsrfrgkb dailybooth, sedan mr. Usgpsrfrgkb twitter. Efter det kollar jag på vår blogg om något laddat upp något nytt inlägg, sedan en annan blogg som mina gympa lärare har. Sen blir det youtube en lång stund.. Om jag hinner blir det bdb och andra bloggar... Men nu får ni ett bra inlägg som både innehåller humor (?) och information och kanske lite till för jag är ju inte klar än.. ;)

Idag var det en lång dag.. Redan när vi satt och åt mat så tyckte både Niclas och jag att det hade tagit jätte lång tid.. Typ en halv dag. Det kanske berodde på att vi hade prov innan... Men i alla fall, sedan hade vi språkval. Och det är inte kul men jag samtalade lite med mina gamla klasskamrater :) Sedan matte och hur kan man palla matte när man redan är jätte trött? Kan någon förklara det för mig!?! Men dagen är inte slut än förstår ni, nej vi ska ha en lååååååååång svenska lektion med.. Men EFTER det slutar vi! Då fick jag mina omdömmen ( tror det heter så) Och hade inte så bra där tycker jag...

Men nu är jag på bra humör igen för jag lyssnar på en jätte rolig låt :) Förlåt om vissa tycker att den är lite opassande men det är rolig tycker jag :)



Oj vad mkt det blev idag ;D
Varma kramar Linnéa♥

Hämnden är ljuv...

Mohaha, nu har Amanda gjort en bra sak för sina kompisar och henne själv. Men en dålig sak för alla osmarta! Reslutatet kommer de som är uppmärksamma och bor i Östergötland se någon dag...

Nu var jag lite klurig va? Haha! :)

Peace Out!  /Amanda


Well, I´m still suport Niley.

Hej!

Jag fick mitt omdöme idag. Det stod faktiskt mycket bra saker där ska jag säga er! :) Jonas sa att om jag ville ha MVG i engelska till julen så skulle man vara väldigt muntlig på lektionerna, ha nära MVG eller MVG på proven och ha ett bra uttal. Och vet ni vad det bästa är? Jag är väldigt muntlig på lektionerna, inte rädd för att prata inför klassen, jag hade nära MVG på engelska provet och jag har ett bra uttal. (Det stod det i omdömet faktiskt!) Så jag har nog en chans att få ett MVG till jul.

Haha, ska nog inte skriva mer om det nu! :)

Dagen annars var alldeles underbar. Lugnt och skönt på lektionerna. Haha, förstår någon varför? Jag hoppas att han har fått svininlfuensan...



Peace Out!  /Amanda

Evelina, jag trodde ju att du skulle komma idag. :) Vart är du? Hur mår du? Har du ätit mat?

10 november är det imorgon.

Jag har ett ganska stort problem. Jag vet ärligt talat inte vad jag önskar mig i julklapp. Visst, biljetter till Mileys konsert i England, men på den fronten ser det inget ljust ut.

Jag har inte så mycket mer bra att säga.

Peace Out!  /Amanda

Just det! Evelina, jag hörde att din lillasyster och min lillebror inte var ihop längre. Haha, det var ju lite tråkigt... :)


I thought you said I be okey, so why am I breaking apart? Haha, jag låter deprimerad! :)

Ja, nu är mitt huvud fullt av riksdag, propositioner och liberalism. Det får faktiskt räcka för idag tycker jag!

En sak jag tycker är riktigt dåligt är att vi som går i skolan inte får ta svininlfuensa-sprutan förrän den 20 november. Jag tycker det är alldeles för sent! Snacka om att vi kommer bli smittade innan det. Speciellt när vissa har varit i andra länder...
Linnéa, du kan ju tänka över det där med att inte ta sprutan eller inte. Jag menar du kan ju smitta andra, även om du själv inte blir sjuk. (Det har jag hört på nyheterna!)



Peace Out!  /Amanda

The life go fast ...

Hejj har inte bloggat på länge och tänkte att det kanske är dax att göra det nån gång , gick igenom lite bloggar och såg en "lite mer normal bild på Kissie" det trodde inte jag var möjligt, fast ioch försej så var  det var inte hon som hade lagt ut den uta´n en annan bloggare försökte kopiera bilden men nej ni det gick inte försig ....


Aja nog pratat om kissie , har varit sjuk i dag vaknade med världens huvudvärrrk  och kunde knappt röra mig men framemot lunch så kännde jag mig väldigt frisk :D Tummen upp för att man är frisk och tummen ned för sjukdommar :D


Hoppas alla ni har haft en bra dag !

Kram : evelina

Doo Da Doo life is not good...

Hej!

Usch, jag har gjort matteläxan, franskaläxan, jag håller på med att plugga till So provet på fredag och sedan ska jag brodera en sak till syslöjden imorgon. Jag har med andra ord massor läxor just nu. Men jag hade lust att blogga lite. :)

Vi hade innebandy på idrotten idag. Finns det något tråkigare än det? Nej, och det blev ju inte precis bättre när jag fick vara i samma lag med den underbaraste-vackraste-godluktande-snälla-inte-alls-jobbiga-snyggaste personen i hela världen. Ta dem fina orden och gör dem till de fulaste orden ni vet och där har ni Gheza!

Peace Out!  /Amanda


Godmorgon, 091109

Att sabotera Blondinbellas blogg är dåligt. Jag saknar den bloggen. Precis som Blondinbella skrev tror jag också att det är en 19 årig kille som dricker cola och har rullgardinen nere hela tiden som har hackat hennes blogg. Men man vet ju aldrig.

Peace Out!  /Amanda

PS, Inget dumt menat mot 19-åriga killar. De kan vara mycket söta! :)


Farsdag!

Hej!

Jag har absolut inte alls lust att blogga. Så jag skriver mer imorgon!

Peace Out!  /Amanda

Jag har stökigt på mitt rum. (Om ni ville veta...)

Godmorgon! :)

Idag ska jag åka till våran sommarstuga. Och vet ni? Det finns inget vatten där på vintern så detta blir härligt... Inte. Men skönt ska det bli i allafall.

Mamma har scones i ugnen, så det blir det till frukost. Yayy! :)

Peace Out!  /Amanda

Everybody needs a soul.

Haha, fick en kommentar av en som tyckte att våran blogg var sjukt tråkig. Jag förstår inte det...

Såg på Karins blogg att hon frågade vilken sång man skulle välja om man var tvungen att vara med i IDOL. Jag tänkte en stund och kom på att 7 things är nog den bästa låt som någonsin gjorts. Texten är så himla bra. Så den skulle jag välja tror jag. Men även Party in the U.S.A, Obessed och When I look at you är nog också bra att ta. Haha, ser någon mönstret i låtarna? Haha! :)

Jag väntar på att maten ska bli färdig. Under tiden ska jag titta på ett nytt One Tree Hill avsnitt som just kommit upp. Yayy! :)

Peace Out!  /Amanda

PS. Lite pinsamt men jag kände bara igen en ändå låt i kvällens Idol. Och det var den Tove skulle sjunga. haha! :)

Get the point? xD

Yoo!

Nu sitter jag hemma hos pappa, vi har precis ätit kebab! Det är såå gott!!!
Vill bara gratta Amanda att du fick så bra betyg.. För mig gick det inte lika bra... Jag fick G+...INTE BRA!
Så nu i helgen är det att plugga So som gäller, det är så tråkigt att det just är so med som är nesta prov nu när man är så taggad att få MKT bättre betyg för våran so lärare är så himla petig! Om man har skrivit allt rätt så har man stavat fel på namnet och har man gjort det rätt så har man glömmt att personen gick på toa kl.3 över 11 på morgonen! Ok så petig med tiden kanske inte han är but you get the piont?

Nu ska jag sitta och nörda youtube ett litet tag sedan ska vi kolla på film. (Som jag brukar göra när jag är hos pappa)

Hoppas att ni får en bra kväll! Många kramar Linnéa

(Fattade ni rukriken? XD)

091106

Herre Jesus Kristus vad skönt det är med fredag. Jag har just bakat en kladdkaka. Den blev inte kladdig och jag är sur.

Vet ni? Jag fick VG+ på mitt engelska prov. Bara 2 poäng från MVG var jag! :) Jag är stolt över mig själv. Speciellt eftersom jag tyckte det gick dåligt när jag gjorde det.
Jag funderar även på att skriva en uppsats för att höja mig till ett MVG till jul. Då ska jag skriva om Miley, och varför jag tycker hon är en sån bra förebild. Måste prata med Jonas om det på Måndag.




Peace Out!  /Amanda




Godmorgon!

Åååååååååååååååååååååååh! Kenza intervjuade Jonas Brothers.... Kenza intervjuade Nick... Nick=Miley. Jag vill också.

Peace Out!  /Amanda

Jag är inte arg, bara beskiven.

Okej Evelina, här kommer ett helt inlägg till dig. Jag kommer inte säga det här till dig någon mer gång utan det jag har tänkt säga skriver jag istället.

Jag tog bort det jag skrev eftersom det inte uppskattades av Evelina. Men du vet vad jag tycker.

Peace Out! /Amanda

ALLA TÄNKER BARA PÅ KISSIE

Nu är jag riktigt trött på kissie hon ska hela tiden klaga på allt och alla tex så klagar hon på den duktiga Nöjeskrönikören Annika Leone på expressen , pga att hon tydligen hade sakt nått om kissie när hon var på vakna med thevoice och att alla värkar snacka om Kissie , jag tycker att kissie ska va glad att nån orkar prata om en sån ful äcklig bitch som hon och att jag lägger ned denna tid på den grisen är för att jag är bara så trött på henne alla snackar om henne alla kollar hennes konstiga och tråkiga blogg ALLA TÄNKER BARA PÅ KISSIE ( jag tror inte att dettta är nått posetivt) .






// evelina 






Sverige är ett fritt land !


 

Det osynliga repet.

Hej!

Idag har vi haft kul Linnéa och jag förstår ni.
I skolan så hade vi vårat "rep". Det var genomskinligt. Vi satte oss några meter ifrån varann och sedan väntande vi på att folk skulle komma och tro att vi höll i ett rep och att de skulle hoppa över det. Alla som gick där vi satt tittade konstigt på oss. Sedan hoppade en del över det, och resten gick. Haha! :) Vi ska göra det imorgon men då ska vi verkligen lyckas. Fortsättning följer...




Peace Out!  /Amanda & Linnéa♥


Skola och no serious talk :D

Hejj !

Tack för alla fina kommentarer <3

I dag var det skola och det snöade för första gången i dag :D
Det är såå mysigt :D

Nu ska jag plugga och i kväll blir det bandet !
Och kanske lite mer skrivet :)

Kram evelina


3 november

Hejsan !

Idag har jag hållt bloggandet lågt och låtit dom adra blogga lite ...
Jag har haft mycket för mig och inte haft så mycket tid över till att blogga men nu tänkte jag att jag måste ju i allafall skriva ett inlägg :D

Såg att det var fullmåne i kväll , vi har en kall natt framför oss ! 

Men visst är det lite halv läskigt med fullmåne !? 



 


// evelina

Åhh...

Jag är vääldigt avundsjuk på Kenza som åkte till MTV Euroupe Music Awards 2009 i Berlin idag. Jag vill också träffa Jonas Brothers!

Vem av artisterna som kommer vara där vill ni helst träffa?

Peace Out!  /Amanda

Tisdag!

Aaaaj! Jag har träningsverk. Super mycket dessutom!

Nu har jag skrivit på min analys i svenskan väldigt länge. Så¨jag hoppas verkligen att jag får MVG nu. För det tycker jag att jag är värd! :)

Åh, det var en fin klänning Miley hade på sig! :)


Peace Out!  /Amanda


Throwing Fire!

Jag har blivit beroende av en låt (det konstiga är att Josh gillar den med..) nee men alvarligt så diggar jag den hela tiden! Det är "Throwing fire" av Ronald Jenkees.

Här är den:

*diggar* :D

 

Det var det, nu vill jag bara säga tack till alla som läser våran blogg!

Det är jätte kul att Amanda och Evelina har fått 28 och 26 komentarer på sina inlägg :)

 

Ett Blogg tips lite vid sidan av är Fröken bitterfitta,

jag tycker hon är cool och har en bra blogg kolla in henne!

Varma kramar Linnéa


Godmorgon!

Hade lite tid över så jag bloggar lite.
Tisdagar är lite jobbiga, vi har liksom 4 lektioner innan lunch. Quelle barbe!
Ha en bra dag! :)

Peace Out!  /Amanda

Ullared lite så där :)

Hejj .

NU har jag kollat på Gekås vet inte riktigt vad jag tyckte om det lite halv bra 2 knäppa tanter var det i allafall !
Haha Höll på att skratta ihjäl mig :D

Nej nu måste jag hoppa i säng det är en ny dag i morgon med :D

Kram ♥

// evelina


GEKÅS ULLARED

I kväll är det efterlängtade Ullared , hoppas bara att det är lika bra som man hoppas !
Missa inte det i kanal 5 kl 20:00!





Folkligare än Falukorv, festligare än fläskfilé & fullare än finlandsfärjan !!


// evelina

KISSIE ÄR VÄRLDENS ÄCKLIGASTE .. och jag hatar henne

Haha jag har läst detta minst en miljad gånger och tycker det är lika komiskt varje gång Kissie är avstängd från blogg.se hahaha rätt åt henne !!

Detta är hennes kommentar på det hela - Nej men ärligt talat är jag bloggvärldens bitch och därför kan jag inte blogga kvar nu hos blogg.se!! Ska bli skönt att slippa alla mail om att folk anmäler mig hit och dit, I do what I do best and that is to be the best bloger in Sweden and ofc, the biggest bloger of Sweden! Blondast, elkast och snyggast!

Nu tycker jag att det är ännu mer rätt åt henne inte för att folk kommer läsa hennes blogg mindre utan att hon facktist har gjort mycket fel och folk vill inte har kvar henne det är bevisat jag tror dom flästa (liksom jag ) läser bloggen för att den är så värdelös  !!!


// evelina

I wanna know you.

Halojsan!

Jag var inne på Kissies blogg förrut och såg en bild där det var chips, godis, fanta och sånna grejer. Hon berättade alltså att hon inte skulle äta mer onyttiga saker, (hon göra aldrig det ändå, så jag förstog inte varför hon skrev det.) Men i allafall så var jag inne på Dessies blogg också och där var samma bild. Och det stog samma saker. Jag blev ju såklart nyfiken för att se vem som härmade vem. Och vet ni vem som var först? Dessie! Vilket betyder att Kissie härmade en mindre bloggare. Jag trodde faktsiskt att det skulle vara tvärtom. Haha, det låter som jag är super insatt i det här. Men det är jag inte. Eller kanske lite.... :)

Oh Yeah, pappa steker pannkakor och Amanda är hungrig perfekt! :)


Tänkte att det skulle vara roligare med en bild till inlägget. Och vad passar inte bättre än en bild på Miley? :)

Peace Out!  /Amanda


Sony Ericsson Satio

Är det nån mer en jag som vill ha den nya Sony Ericsson Satio ??

Detta gör att man vill ha den ännu mer ,


Otrolig underhållningstelefon med 12.1-megapixelkamera och en häpnadsväckande 3.5" pekskärm med mediameny.

Den högteknologiska kameran har 12.1 megapixlar, xenonblixt, ansiktsavkänning och intuitivt pekfokus. Ta detaljrika och högupplösta bilder som du sedan visar upp på 3.5"-skärmen i 16:9-format. Med Satio har du alltid dina favoriter nära till hands. Peka dig fram till tv-serier, videoklipp, justera kamerainställningar och lyssna på musik via den smarta mediemenyn.


Media Go gör det enklare än någonsin att ta med dig dina mediefiler, vart du än går. Överför dem mellan telefon och dator genom att dra och släppa. Med inbyggd aGPS hittar du rätt vart du än är på väg.
Du väljer hur, var och när du vill ha underhållning, och vem du vill dela den med. Satio har förutsättningarna.

Sony Ericsson Satio


Hjälp jag är käääär i en mobil !!


// evelina

Jag är lite konstig

Hejsan !


Här kommer ett litet tips om sajten ”http://www.jornmark.se/” som består av mängder med spännande och faschinerande fotografier över ödsliga, övergivna platser runt om i både Sverige och övriga världen. Skapare av sajten är författaren Jan Jörnmark som hittills gett ut flera fantastiska böcker med fotografier från sina rundresor på jakt efter fler ödelagda ställen. På hans webbsida kan man fastna länge och förundras över hela spökstäder, förfallna slott, övergivna nöjesfält och andra en gång så vackra byggnader.

 

Miranda


// Evelina


Spets & Svart. Haha! :)

Evelina- Jag tror det är du som får svara på kommetarerna, eftersom det är typ frågor till dig och så. Haha! :)

Dagen i skolan var bra. Bäst var idrotten där jag, Frida och Niclas hade det lite kul. Jag tror dem blev lite trötta på mig... Haha! :) Tack till Johannes som gav mig VG på idrottspappret också. Nu finns det lite hopp om att jag kankse kan få ett VG till jul i idrott! :)
Jag har gjort min matteläxa så nu behöver jag inte göra någon mer läxa, mycket skönt! :)

Ska skriva alldeles strax igen!

Peace out!  /Amanda


Redan 2 november

Hej nu är jag hemma från skolan och sitter här med en kopp te , håller på att frysa kroppen av mig ..
Skolan var som förväntat tråkig men lite kul var det att träffa vännerna (typ det roliga i skolan ) !!
Jag har inte så mycket roligt att skriva om det blir nog några fler inlägg sen !

Kram EVelina

Vad kul! :)

Herre Jesus Kristus! Jag fick 26 kommentarer på mitt förra inlägg. Jag är chockad, men på ett bra sätt! :) Nu ska jag nog sätta igång och svara på dem. Det kan ta ett litet tag!

Just det, HEJ NICLAS! :)

Peace Out!  /Amanda

REDAN FÖRSTA NOVEMBER

Hejj !

Idag for jag in till stan och fick med mig lite smått och gott hem , jeans Leggings från vila , en tröja från gina , ett armband från cubus och lite saker till min häst !:)
Jag är nöjd för jag älskar mina tights har redan haft 3 sådana  fast i olika färger och nu köpte jag ett par till men jag ska åka in och köpa ett par vanliga jeans i veckan för man kan ju inte bara gå i  tights visst är det skönt och ser ut som jeans men en då  !

Nu ska jag bara ta det lungt och njuta av sista dagen innan skolan börjar, men jag får som en liten mjukstart för vi börjar inte förren kl 10 i 10 i morgon det är såå skönt med sovmorgon !
Önskar att vi hade lov en vecka till det är mycket behövligt känner jag :)




VILA Jeansleggings Dessa ursköna jeansleggings från Vila 299:-


Kram Evelina












Problem på bloggen !

Det verkar som mycket har blivit fel på vår blogg just nu vi ber om ursäkt ! :/
Vi ska försöka fixa problemen !

Kram  Evelina , Amanda , Linnéa

1 november!

Hej! :)

Jag hittade ett superfina jeans! På Carlings dessutom. Jag har nog aldrig handlat där förrut. Nej nu ska jag läsa de 15 sidor som är kvar i Frankenstein sedan ska jag njuta!

Peace Out!  /Amanda

Hejsan i now

Hej i dag blir det att åka in till stan och handla några jeans jag med , fast jag vill gärna ha en tröja vi får se hur det blir ´med det hoppahoppas ...

Hade ni det bra i går ??

Jag hade jätte trevligt !


Och nu längtar jag till den nya twilight kommer ....


Puss och kram skumbanan ! // evelina



RSS 2.0